söndag 10 februari 2013

Ormens År

Idag, den 10 februari 2013, är det Nyår igen. Denna gång kinesiskt där det gångna året var ett Yangår i Drakens tecken: Framför oss väntar ett Yinår i Ormens tecken.

Ormen är enligt kineserna ett gåtfullt och spännande tecken. Men rätt hanterat är den ett mycket positivt tecken fyllt med styrka som hjälper oss att möta de utmaningar som väntar. Speciellt när det som i detta fallet är en svart vattenorm, något som inte förekommit på 60 år.


Nedanför så har jag med några stapplande steg provat ett nytt smått fantastiskt 3d-program i vilket man kan skapa olika typer av landskap; Skogar, tundror, bergsmassiv, hav och mycket annat.

Programmet är exempelvis till för att arkitekter, byggföretag, stadsplanerare skall kunna presentera och visualisera sina projekt i naturtrogna miljöer i t ex en demo- eller reklamfilm. Även lämpligt för att göra miljöer och bakgrunder i dataspel. Det uppges vara världens f n snabbaste 3d-program.

Enormt roligt program och här har jag "konstruerat" en sommaräng komplett med fåglar, insekter och allt vad som därtill hör: